Over mij

Hallo,
Ik ben Anne van Ommeren en ik ben woonachtig in Gorinchem samen met mijn man Dennis en dochter Evi. Al van jongs af aan hou ik enorm van sporten. Hier heb ik dan ook mijn beroep van gemaakt en inmiddels werk ik 15 jaar als docente bewegingsonderwijs. Daarnaast geef ik bootcamplessen en hardlooptraining bij Riverland Sports in Hardinxveld-Giessendam. Mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin, vrienden en/of familie. Het liefst door iets actiefs te doen (suppen, boulderen, wandelen), of er op uit te gaan naar een bos, strand of stad (leuke en lekkere eettentjes ontdekken).

In 2018 was mijn leven niet meer helemaal in balans. Mijn dagen waren gevuld met werken en het gezin draaiende houden. Tijd voor mezelf en vrienden nam ik te weinig . Ik ben toen tijdelijk gestopt als gymdocente en ben gaan investeren in mezelf. Zo ben ik weer gaan sporten en heb ik uitgezocht wat ik nog meer leuk vond behalve werken als gymdocente. Zo kwam ik erachter dat ik graag andere mensen help en interesse heb in de samenhang van voeding, beweging, slaap en stress. Daarom ben ik in september 2020 de studie voor Advanced Lifestyle Coach gaan volgen en heb ik deze in juni 2021 afgerond. De studie die ik heb gevolgd is een post HBO studie en deze is geaccrediteerd door de beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN).

Inmiddels is mijn leven goed in balans. In mijn omgeving zie ik dat veel volwassene moeite hebben om de juiste balans te vinden. Zowel de balans tussen werk en privé, maar ook de balans van voeding, beweging, slaap en stress/ontspanning. Steeds meer wordt duidelijk hoe belangrijk het is om een gezonde leefstijl aan te meten om zowel lichamelijke als psychische klachten te voorkomen. Het wordt ons echter knap lastig gemaakt om gezond te leven! Toch ben ik van mening dat iedereen die zijn leefstijl wil aanpassen dit ook kan, zonder hier alles voor te laten. Je moet ook zeker kunnen blijven genieten!

Dus wil jij graag iets aan je leefstijl veranderen om je fitter, gezonder en/of meer ontspannen te voelen of om je leven weer meer in balans te krijgen? Als leefstijlcoach kan en wil ik je daar graag in begeleiden!

Ben je:
Zelfbewust
Gemotiveerd
Kies dan voor de juiste hulp: leefstijlcoach Anne

Neem contact op >
© Leefstijlcoach Anne | Privacy & disclaimer